HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. augusztus 10., csütörtök

Majonézes krumplisaláta hagymával, uborkával

Majonézes krumplisaláta hagymával, uborkával

Dupla adagot készítettem, mivel ezt casino tojáson kívül majd még a rántott  tengeri halfiléhez is fel kívánom használni.

Hozzávalók:


  • 4 db nagyobb burgonya
  • 4 fej sonkahagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 8 db csemegeuborka
  • őrölt fehér bors
  • majonéz
  • uborkalé
  • 2 db cocktail paradicsom

Elkészítés:

A krumplit megfőzöm, megpucolom, felszeletelem.

A hagymákat, uborkákat szintén szeletelem.

A hozzávalókat majonézzel, uborkalével összekeverem, s rakok rá szeletelt paradicsomot, megszórom borssal.

Beteszem a hűtőbe, hogy lehűljön, s hogy az ízek összeérjenek.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése