HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. augusztus 27., vasárnap

Rántott patisszon majonézzel

Rántott patisszon majonézzel


Nagyon egyszerű, gyors és finom étel. Ebben a formában inkább csak nasi. Aki szeretne komplettebb, laktatóbb ételt, az talál alul néhány linket.

Hozzávalók:


  • 1 nagy patisszon
  • őrölt fekete bors
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj
  • majonéz

Elkészítés:


A patisszont megpucolom, felszeletelem, sózom, borsozom, bepanírozom és bő olajban megsütöm.

Nyomok rá majonézt. (Ketchuppal és/vagy chiliszósszal is nagyon finom.)



Könnyű vacsora - Rántott patisszon

Rántott patisszon

Rántott patisszon kukoricalisztbundában

Rántott patisszon krumplipürével

Sült csirkecomb és krumpli majonézes rántott patisszonnal, kovászos uborkával


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése