Fehérboros spagetti darálthúsos és gombásragúval, parmezannal
Az Aldiban elképesztő áron adták a szeletelt gombát, a mélyhűtőben volt darált hús, a kamrában száraz tészta, hagyma és fokhagyma, a hűtőben pedig a többi hozzávaló. Bor pedig mindig van itthon több palack is.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A hagymákat aprítom, a paprikákat és a paradicsomot darabolom.
Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, ráteszem a húst, s fehéredésig pirítom.
Vizet forralok. Sózom, beleteszem a tésztát. Lereszelem a sajtot.
A paprikát, gombát a serpenyőbe rakom, majd a paradicsomot és a gombát is. Fűszerezem. Kis idő után beleöntöm a paradicsomlevet és a bort.
A ragút felrottyantom, rászedem a tésztát, összekeverem, még forrón tálalok. Megszórom az olívabogyóval, s meghintem a reszelt sajttal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése