HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. június 7., kedd

Penne tricolore tejföllel, fűszeres kecskesajttal

Penne tricolore tejföllel, fűszeres kecskesajttal

Pillanatok alatt kész, s szinte nulla munkát igényel. A színes tészta pedig mutatós.

Hozzávalók:

  • 25 dkg penne tricolore
  • 0,5 pohár tejföl
  • 5 dkg fűszeres kecskesajt
  • petrezselyemzöld
  • koktélparadicsom
  • őrölt fekete bors

Elkészítés:

A tésztát 10 perc alatt - al dente - főzöm, leszűröm.

Szedek a tányérra, kanalazok rá tejfölt, vágok rá kecskesajtot, rakok rá paradicsomot és tépek rá petrezselymet. 

A bejegyzés megírása tovább tartott, mint az étel elkészítése.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése