- 2 db szezámos, magos császárzsemle
- 15 dkg provence-i
melegszendvics-
krém - 3 dkg füstölt sajt
- 5 dkg trappista sajt
- 1 db paradicsom
- 1 db uborka
- 1 db újhagyma zöldjével
- 1 db csípős hegyes paprika
- édes-csípős chiliszósz
- ketchup
- só
- fekete bors
Elkészítés:
A sajtokat durván lereszelem, a paprikát, paradicsomot, uborkát, újhagymát felszeletelem.
A zsemléket félbevágom, az alsó részt megkenem vastagon a szendvicskrémmel, rászórom a sajtot, s beteszem a grillsütőbe 5 percre a maximális hőfokon.
A zsemlékre rárakom a zöldségeket, meglocsolom a szószokkal, majd rárakom a zsemlék felső felét.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése