Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. június 17., péntek
Receptem a NOSALTY ajánlásával a facebook oldalán: Fehérboros tárkonyos csirkeraguleves nokedlival
Receptem a NOSALTY ajánlásával a facebook oldalán: Fehérboros tárkonyos csirkeraguleves nokedlival
Nosalty
25 perce
·
Milyen sütit készítenél ezután a leves után?
;)
Kész is a holnapi menü!
Fehérboros tárkonyos csirkeraguleves nokedlival | NOSALTY
Ragut bármilyen húsból főzhetünk. Talán a legkedveltebb a csirke. Ez a leves is abból készült. Bármely részét felhasználhatjuk.
nosalty.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése