Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. június 16., csütörtök
Receptem a Receptvárosnál: Vega olasz kagylótészta
Receptem a Receptvárosnál: Vega olasz kagylótészta
Vega olasz kagylótészta
Típus:
Zöldséges tészták
Nemzetiség:
Olasz
Nehézség:
Könnyű
Hány főre:
2
Előkészítés:
10 perc
Főzési/Sütési idő:
15 perc
Elkészítés:
25 perc
A receptet 2015 márciusában küldtem be. Lásd a
blogomon
.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése