HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. június 22., szerda

Zsemlében sült fokhagymás camembert paradicsommal és újhagymával saláta ágyon

Zsemlében sült fokhagymás camembert paradicsommal és újhagymával saláta ágyon


Szeretem a sült camembert illatát.

Hozzávalók:

  • 1 db nagy zsemle
  • 125 gr Tihanyi fokhagymás camembert
  • 1 db újhagyma zöldjével   
  • 1 db paradicsom
  • 5 db jégsaláta levél
  • őrölt fekete bors

Elkészítés

A paradicsomot szeletelem, az újhagymát felkarikázom.

A zsemle sapkáját levágom, az aljából kiveszek egy keveset, belehelyezem a camembert-et. Ráhelyezem a paradicsom felső szeletét, s az újhagyma fehér részének karikáinak egy részét. Beteszem a mini-grillbe.

Egy tányérra teszek saláta leveleket, ráhelyezem a grillezett zsemlés sajtot, s rakok még rá paradicsom szeleteket és újhagyma darabokat.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése