Zsemlében sült fokhagymás camembert paradicsommal és újhagymával saláta ágyon
Szeretem a sült camembert illatát.
Hozzávalók:
- 1 db nagy zsemle
- 125 gr Tihanyi fokhagymás camembert
- 1 db újhagyma zöldjével
- 1 db paradicsom
- 5 db jégsaláta levél
- só
- őrölt fekete bors
Elkészítés
A paradicsomot szeletelem, az újhagymát felkarikázom.
A zsemle sapkáját levágom, az aljából kiveszek egy keveset, belehelyezem a camembert-et. Ráhelyezem a paradicsom felső szeletét, s az újhagyma fehér részének karikáinak egy részét. Beteszem a mini-grillbe.
Egy tányérra teszek saláta leveleket, ráhelyezem a grillezett zsemlés sajtot, s rakok még rá paradicsom szeleteket és újhagyma darabokat.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése