Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. június 30., csütörtök
18 éven felülieknek! - Eper alkohollal nyakonöntve: Eper brandyben, Eper tojáslikőrrel meglocsolva
18 éven felülieknek! - Eper alkohollal nyakonöntve: Eper brandyben, Eper tojáslikőrrel meglocsolva
Két alkoholos eper finomság. Valószínűleg az utolsó ebben a szezonban. Elkészítésük nagyon egyszerű. A gyümölcsöt megmossuk, csumázzuk, edénybe tesszük, megszórjuk cukorral, s meglocsoljuk alkohollal.
Eper brandyben
Eper tojáslikőrrel meglocsolva
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése