Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. június 7., kedd
Receptem a NOSALTY facebook oldalán: Vörösboros gulyásleves marha lábszárból, csípős parasztkolbásszal, csipetkével, tejfölösen
Receptem a NOSALTY facebook oldalán: Vörösboros gulyásleves marha lábszárból, csípős parasztkolbásszal, csipetkével, tejfölösen
Nosalty
Tegnap, 10:13
·
"Gulyásleves csípősen, ahogy én szeretem."
Vörösboros gulyásleves marhalábszárból csípős parasztkolbásszal | NOSALTY
És te hogy szereted?
nosalty.hu
További fotók a
blogomon
.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése