HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. április 26., szerda

Sonkás kétsajtos spagetti medvehagymával

Sonkás kétsajtos spagetti medvehagymával


Kecskesajt, kéksajt, medvehagyma. Csodás hármas.

Hozzávalók:

  • 25 dkg spagetti
  • 1 ek vaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 0,5 csokor medvehagyma
  • 5 dkg sonka
  • 1 dl főzőtejszín
  • 5 dkg kecskesajt
  • 5 dkg kéksajt
  • őrölt fekete bors 
  • 2 db chili

  • Elkészítés: 

    A tésztát felteszem sós vízben főni.

    A sonkát kockára vágom, a medvehagymát felszeletelem.

    Egy serpenyőben vajon megpirítom a fokhagymát és a sonkát. Fűszerezem, ráöntöm a tejszínt, hozzáadom a kecskesajtot és a medvehagymát.

    Rászedem a tésztát, átforgatom.

    Tálalok. Egy tányérra szedek a tésztából, morzsolok rá kéksajtot.  Teszek rá medvehagyma levelet és virágot, valamint chilit.




    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése