Beindult a spárga szezon. Az étel azdag körettel készült, még medvehagyma is került bele.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A krumplikat előfőzöm, megpucolom. A gombák törzsét kitöröm.
A spárga sípokat megpucolom, végüket levágom. Enyhén sós, cukros, citromos vízben 5 percig főzöm.
Egy nagy nyél nélküli serpenyőbe helyezem a spárgákat, mellé a gombát, krumplit és paradicsomot. Sózom, borsozom, locsolok rá olajat. 200 C fokon 30 percig sütöm. (A zöldségeknek kevesebb is elég lenne, de a bacont muszáj megsütni.)
Tálaláskor szedek a tányérra 2 köteg spárgát, 2 db krumplit petrezselyemmel megszórva, 1 db gombát és 1 db paradicsomot. Teszek mellé medvehagyma levelet, s nyomok a tányérra majonézt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése