Hagymával sült borsos sertés karaj petrezselymes sós krumplival
Nincs is jobb egy jó nagy darab sült húsnál.
Hozzávalók:
- 2 szelet sertéskaraj
- 2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- őrölt fekete bors
- rozmaring
- sertés zsír
- burgonya
- petrezselyem
- só
- őrölt fekete bors
Elkészítés:
A hús szeleteket gyengén kiklopfolom, bedörzsölöm fokhagymával, sózom, megszórom bőségesen borssal, teszek rá frissen szedett rozmaringot.
A vöröshagymát megpucolom, négybe vágom.
A krumplit meghámozom,feldarabolom, s sós vízben megfőzöm.
Egy serpenyőben a zsírt felforrósítom, beleteszem a hússzeleteket, s a hagymákat, megsütöm.
Tálaláskor a hús mellé teszek sült hagymát és krumplit, amire vágok petrezselyemzöldet.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése