HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. április 10., hétfő

Bruschetta kéksajttal, medvehagymával

Bruschetta kéksajttal, medvehagymával


A kéksajt és medvehagyma kiváló páros.

Hozzávalók:

  • 2 db toast kenyér
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 tk olívaolaj
  • 1 ek vaj
  • 3 dkg kéksajt
  • 4 db medvehagymalevél
  • őrölt fekete bors
  • 1 gerezd fokhagyma a tálaláshoz
  • 3 db fürtös koktélparadicsom a tálaláshoz

Elkészítés:

A toastokat megpirítom. Bedörzsölöm fokhagymával, meglocsolom olívaolajjal, megkenem vajjal, vágok rá fokhagymát, tördelek rá kéksajtot. Vágok rá medvehagymát.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése