HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. április 15., szombat

Tejfölös, medvehagymás palacsinta

Tejfölös, medvehagymás palacsinta


Mi mással lehetne medvehagyma szezonban megtölteni a palacsintát?


Hozzávalók:


  • 2 db palacsinta
  • 4 ek tejföl
  • 4 db medvehagyma levél
  • 1 csipet fekete bors 

  • A tésztához:

    • 25 dkg liszt
    • 1 tojás
    • 3 dl tej
    • 1 dl szénsavas ásványvíz 


    Elkészítés:

    Két levél medvehagymát aprítok, összekeverem a tejföl felével. Borsozom.

    A szokásos módon elkészített palacsintából 2 darabot megtöltök a medvehagymás tejföllel.  Összetekerem, kanalazok rá tejfölt, s medvehagymaleveleket helyezek rájuk. 



    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése