HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. augusztus 28., szerda

Mediterranien salad

Mediterranien salad

Hozzávalók :
  • 1/2 fejes saláta
  • 2 db üjhagyma zöldjével
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1/2 csípős hegyes zöld paprika
  • 1 db chilipaprika
  • 3 db paradicsom
  • 1 szelet pizzasonka
  • 1/2 zacskó (5 dkg) mozzarella
  • 10 db chilivel töltött zöld olívabogyó
  • 10 db fekete magnélküli olívabogyó
  • őrölt fekete bors
  •  oregano
  • kakukkfű
  • fehér borecet
  • extraszúz olívaolaj
Elkészítés:

Egy mélytányérba teszem a salátaleveleket, rápakolom a a hosszúra vágott újhagymát, a karikára vágott paprikát, a felvágott paradicsomot, a darabolt pizzasonkát, a mozzarellát, az olívabogyókat, fűszerezem,  meglocsolom borecettel és olívaolajjal.

Fokhagymás bruschettával és vörös borral fogyasztom.




P.S. A recept felkerült a Hírkereső mai (2013.08.29.) Gasztro Top-jára:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése