Baconba tekert kukorica grillezve
- 2 cső kukorica
- 4 szelet bacon
- 1 db paradicsom
- mustár
- chiliszósz
- ketchup
- só
- őrölt fekete bors
- olívaolaj
Amikor kihűlt, bekenem mustárral, megszórom borssal, s betekerem beconszeletekkel. Grillserpenyőben, olajon pirítom 180 C fokon hűlégkeverésen 30 percig, majd grillfokozaton 200 C fokon további 15 percig..
Tálaláskor két darab kukoricát tányérra teszek, mellé szeletelt paradicsomot, ketchupot és chiliszószt.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése