HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. augusztus 22., csütörtök

Fehérboros cukkini krémleves Röstlivel

Fehérboros cukkini krémleves Röstlivel

Hozzávalók :
  • 1 db kicsi cukkini
  • 1 db krumpli 
  • 1 db  vöröshagyma 
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • 2 gerezd fokhagyma
  • tejszín
  • 1 dl fehérbor
  • őrölt fekete bors
  • csípős piros paprika
  • olívaolaj
  • Röstli (sült hagyma)
Elkészítés:

A hagymákat aprítom, olívaolajon megdinsztelem.

A cukkinit és a krumplit darabolom, s megfőzöm. Fűszerezem, öntök bele tejszínt és fehérbort. Hozzáadom a dinsztelt  hagymákat, fűszerezem. Botmixerrel összekeverem.
Tálaláskor   ráteszek egy nagy csomó Röstlit, megszórom borssal és piros paprikával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése