Vodkás sárgadinnye katalánszószos kagylóval, bolero salátával
Stílusosan még a saláta - bolero - is spanyol:
Hozzávalók :
- 1/2 sárgadinnye
- 2 ek katalán kagyló (paradicsomos, zöldséges, fűszeres lében)
- citrom
- 5 dkg bolero mix saláta
- só
- őrölt fekete bors
- 5 cl vodka
- 2 szelet toast
- vaj
A dinnyét félbevágom, magjait eltávolítom, kis golyókat vájok a gyümölcsből.
Egy tányérra teszek salátát, sózom, borsozom, facsarok rá citromot. Ráhelyezem a dinnyét s megpakolom a dinnyegolyókkal és kagylóval, szórok rá borsot, teszek rá saláta leveleket, s rálocsolom a vodkát. Beteszem a hűtőbe.
Vajas pirítóssal fogyasztom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése