HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. augusztus 14., szerda

Vodkás sárgadinnye katalánszószos kagylóval, bolero salátával

Vodkás sárgadinnye katalánszószos kagylóval, bolero salátával

Stílusosan még a saláta - bolero - is spanyol:
 
Hozzávalók :
  • 1/2 sárgadinnye
  • 2 ek katalán kagyló (paradicsomos, zöldséges, fűszeres lében)
  • citrom
  • 5 dkg bolero mix saláta
  • őrölt fekete bors
  • 5 cl vodka
  • 2 szelet toast
  • vaj 
Elkészítés:

A dinnyét félbevágom, magjait eltávolítom, kis golyókat vájok a gyümölcsből.

Egy tányérra teszek salátát, sózom, borsozom, facsarok rá citromot. Ráhelyezem a dinnyét s megpakolom a dinnyegolyókkal és kagylóval, szórok rá borsot, teszek rá saláta leveleket, s rálocsolom a vodkát. Beteszem a hűtőbe.

Vajas pirítóssal fogyasztom.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése