HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. május 10., péntek

Tejszínes, gombás csirkemelles spagetti medvehagymával

Tejszínes, gombás csirkemelles spagetti medvehagymával

Hozzávalók :
  • 1 szelet csirkemell
  • 3 db csiperke gomba
  • 1 szál újhagyma 
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 levél medvehagyma
  • főző tejszín
  • chili szósz
  • őrölt fekete bors
  • olívaolaj
  • 1 levél medvehagyma díszítéshez
  • 1 chili paprika
  • 1/4 zacskó spagetti
Elkészítés:

A csirkemellet csíkokra vágom, sózom, borsozom, locsolok rá olajat, néhány órára beteszem a hűtőbe.

Délben egy serpenyőben kevés olajon megdinsztelem a karikára vágott újhagymát, az aprított fokhagymát, medvehagymát, gombát, hozzáadom a pácolt húst.  Megsütöm, locsolok rá főzőtejszínt. Közben megfőzöm a spagettit, hozzákeverem a ragúhoz.

Tálaláskor díszítem medvehagymával és chilivel.


P.S. A recept bekerült a Hírkereső mai (2013.09.14.) Gasztro Top-jába:
Könnyű és finom étel, nem hizlal. 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése