HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. május 11., szombat

Baconös, medvehagymás, sajtos spagetti, dióval megszórva

Baconös, medvehagymás, sajtos spagetti, dióval megszórva

Hozzávalók :
  • 1/4 zacskó spagetti   
  • bacon
  • 2 levél medvehagyma
  • petrezselyem
  • sajt
  • olíva olaj
  • főzőtejszín
  • őrölt fekete bors
  • dió
Elkészítés:

A tésztát felteszem főni. A bacont, medvehagymát, petrezselymet aprítom. A sajtot lereszelem. A diót megpirítom egy serpenyőben, félreteszem.

A serpenyőben kevés olajon megsütöm a bacont, rádobom a medvehagymát és a bacont, locsolok rá tejszínt,fűszerezem, ráteszem a tésztát, rászórom a sajtot, összekeverem, kis ideig még a tűzhelyen hagyom, majd tálalok.

Egy tányérra szedek a tésztából, díszítem petrezselyemlevéllel, s rászórom a diót.

 P.S. A recept bekerült a Hírkereső mai (2013.09.14.) Gasztro Top-jába:
Diétázók is fogyaszthatják. 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése