Baconös, medvehagymás, sajtos spagetti, dióval megszórva
- 1/4 zacskó spagetti
- bacon
- 2 levél medvehagyma
- petrezselyem
- sajt
- olíva olaj
- főzőtejszín
- só
- őrölt fekete bors
- dió
A tésztát felteszem főni. A bacont, medvehagymát, petrezselymet aprítom. A sajtot lereszelem. A diót megpirítom egy serpenyőben, félreteszem.
A serpenyőben kevés olajon megsütöm a bacont, rádobom a medvehagymát és a bacont, locsolok rá tejszínt,fűszerezem, ráteszem a tésztát, rászórom a sajtot, összekeverem, kis ideig még a tűzhelyen hagyom, majd tálalok.
Egy tányérra szedek a tésztából, díszítem petrezselyemlevéllel, s rászórom a diót.
P.S. A recept bekerült a Hírkereső mai (2013.09.14.) Gasztro Top-jába:
Diétázók is fogyaszthatják.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése