Vodkás szilva és ribizli kehely
Egy finom alkoholos gyümölcs.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A gyümölcsöket alaposan megmosom. A szilvákat félbevágom, a magokat eltávolítom. A ribizliket 1 kivételével leszedem a szárukról.
Egy pohárba teszek egy teáskanálnyi cukrot, ráhelyezem a gyümölcsöket, egy ribizli füzért a pohár karimájára illesztek, s ráöntöm a vodkát. Beteszem a hűtőbe, hogy az egész jól lehűljön, s hogy az ízek összeérjenek.
Szerintem a két gyümölcs ragyogóan harmonizál egymással nemcsak színben, de ízben is, a vodka még kiemeli ezen élményt.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése