Rántott hús csalamádéval
Mert a rántott húst nem csak krumplival lehet enni.
Hozzávalók:
- 4 szelet hús
- liszt
- 1 db tojás
- zsemlemorzsa
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt piros paprika
- olaj
- házi készítésű csalamádé
- 2 db chili paprika
Elkészítés:
A húst egy kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom, szórok rá paprikát. A tojást felverem, a húst panírozom (liszt, tojás, prézli, majd újra tojás, prézli).
Egy serpenyőben bő olajban megsütöm.
Tálaláskor teszek a tányérra két szelet rántott húst, mellé házi készítésű csalamádé-t, rá egy chili paprikát.
Ez az, amit bárhol, bármikor bármennyit. Tökéletes párosítás. Hát még, ha házi a csalamádé! :)
VálaszTörlésHát igen, ez így igaz. A férjemnek a legkedvencebb étele sertés rövidkarajból, vagy borjúból. Bármikor jöhet, nem unja. Csinálom is gyakran.
Törlés