Egy finom, tartalmas leves.
Hozzávalók:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhHQCONTVKS33xvs_NPsFpIWlOGx9YyqA5TLzL4U-s1gZEKHG4g2pLyIDpnF77IWJA4TV-ax3gAriuLRBLHbvzGJXe1Q8uwHq0m4hX6pf2aDFERtzL_S9FkSHw1oDmIgRD0yNHyOy6RJlMy/s320/karfiollevesz%25C3%25B6lds%25C3%25A9gesenfusillival1.jpg)
Elkészítés:
A hagymákat aprítom, a répákat hosszúkásra, a krumplit, a paradicsomot és a paprikát kockára vágom. A karfiolt kisebb rózsákra szedem.
A hagymát kevés olajon megdinsztelem, ráteszem a zöldségeket, feleresztem vízzel, fűszerezem.
Amikor a zöldség már csaknem puha, beleteszem a tésztát.
Tálaláskor teszek a levesre egy chilit, szórok rá pirospaprikát.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése