HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. szeptember 2., szombat

Karfiolleves zöldségesen fusillivel

Karfiolleves zöldségesen fusillivel

Egy finom, tartalmas leves.

Hozzávalók:

  • 1 db karfiol
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db petrezselyemgyökér
  • 1 db krumpli
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1 db chili
  • 1 db paradicsom
  • 1 pohár fusilli tészta
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • 2 szál petrezselyem
  • 1 ek napraforgó olaj
  • 4 dl víz
  • 2 db chili tálaláshoz

  • Elkészítés:

    A hagymákat aprítom, a répákat hosszúkásra, a krumplit, a paradicsomot és a paprikát kockára vágom. A karfiolt kisebb rózsákra szedem.

    A hagymát kevés olajon megdinsztelem, ráteszem a zöldségeket, feleresztem vízzel, fűszerezem.

    Amikor a zöldség már csaknem puha, beleteszem a tésztát.

    Tálaláskor teszek a levesre egy chilit, szórok rá pirospaprikát.





    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése