Csirkeszárnyak vele sült hagymával és petrezselymes krumplival, kovászos uborkával
Csak ritkán készül sült csirkeszárny, mivel - bár ízre finom - alig van mit enni rajta.
Hozzávalók :
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicACJDwI2blJ_ZD8OpxAwuhs98wUkU1J_n2ZVLrePhcerScDSI8mTem2XvpfwmsmVlJQrtHrK5EygA-a0Jc_rJEVXHc7Zmq_l3nlt6Pb2LjPAzc8jq9dgdXlcJqogOlpeC1hTKtQ0_5XMo/s320/csirkesz%25C3%25A1rnyveles%25C3%25BCltkrumplival.jpg)
- 2 db nagy csirkeszárny
- 1 db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 4 db krumpli
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt piros paprika
- napraforgó olaj
- petrezselyem
- kovászos uborka
Elkészítés:
A szárnyakat sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, beteszem a hűtőbe.
A krumplikat héjában előfőzöm.
A szárnyakat beteszem egy serpenyőbe, mellérakom a félbevágott vöröshagymát, a fokhagymákat és a krumplikat. Sütőben megsütöm.
Tálaláskor rakok a tányérra egy szárnyat, egy fél hagymát, két darab krumplit, melyre petrezselymet tépek, valamint kovászos uborkát.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése