HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. szeptember 27., szerda

Csirkeszárnyak velesült hagymával és petrezselymes krumplival, kovászos uborkával

Csirkeszárnyak vele sült hagymával és petrezselymes krumplival, kovászos uborkával


Csak ritkán készül sült csirkeszárny, mivel - bár ízre finom - alig van mit enni rajta.

Hozzávalók :

  • 2 db nagy csirkeszárny
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 4 db krumpli
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • napraforgó olaj
  • petrezselyem
  • kovászos uborka


Elkészítés:

A szárnyakat sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, beteszem a hűtőbe.

A krumplikat héjában előfőzöm.

A szárnyakat beteszem egy serpenyőbe, mellérakom a félbevágott vöröshagymát, a fokhagymákat és a krumplikat. Sütőben megsütöm.

Tálaláskor rakok a tányérra egy szárnyat, egy fél hagymát, két darab krumplit, melyre petrezselymet tépek, valamint kovászos uborkát.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése