HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. szeptember 3., vasárnap

Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Tejfölös bableves füstölt karajjal, Vörösboros fejtett bableves csülökkel és még 2 receptem

Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Tejfölös bableves füstölt karajjal, Vörösboros fejtett bableves csülökkel és még 2 receptem



A Mindmegette facebook-on megjelent cikkének összeállításában 4 receptem van.  Mutatom az elsőt és kivételesen a negyediket.    
Ki főz ma bablevest? ;-)


Fekete, fehér, tarka, cirmos vagy vörös, frissen fejtett vagy száraz - mindegyik bab kiváló alapanyaga a kiadós, gazdag leveseknek, amelyek után már csak egy…
mindmegette.hu

Tejfölös bableves füstölt karajjal


Vörösboros fejtett bableves csülökkel




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése