HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. szeptember 25., hétfő

Póréhagymás-sárgarépás-zöldborsós sertéspörkölt sós krumplival és lecsóval

Póréhagymás-sárgarépás-zöldborsós sertéspörkölt sós krumplival és lecsóval


Ez az étel a maradék hasznosítás jegyében, két étel házasítása révén jött létre.Külön-külön mindegyik kevés volt egy adagnak. Isteni finom volt. A pörköltet és a lecsót a tányérra szedtem, mellé szeletelt sós krumplit. Díszítésként a kedvenc chilipaprikám került rá.




Az étel alkotói:

Póréhagymás-sárgarépás-zöldborsós sertéspörkölt héjában főtt krumplival

Egyszerű lecsó tükörtojással


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése