Lángos gazdagon, ahogy még biztos nem etted
Ma lángost ettem ebédre, sok finomságot pakoltam rá. Ilyet még sehol nem láttam. A lángost egy korábbi receptem alapján készítettem (http://eshobbychef.blogspot.hu/2015/08/fokhagymas-tejfolos-sajtos-langos.html). A hozzávalókat a feltéthez 1 db-hoz adom meg. http://www.nosalty.hu/recept/hazi-langos-sajttal-tejfollel
Hozzávalók:
- 1 db lángos
- 0,5 gerezd fokhagyma
- 2 ek tejföl
- 1 szelet berlini sonka (kb 2 dkg)
- 1 db nagyobb csiperkegomba
- 1 mk olívaolaj
- 4 szelet kígyóuborka
- 1 szelet paradicsom
- 2 dkg füstölt sajt
- 1 ek ketchup
- só
- őrölt fekete bors
- 1 db chili
Elkészítés:
A gombát felszeletelem, ráteszem egy minigrill sütőtányérjára, sózom, borsozom, csepegtetek rá olívaolajat, megrillezem.
Közben a lángost bedörzsölöm fokhagymával, megkenem tejföllel, rárakom a felkockázott sonkát, a gombát, az uborkát és a paradicsomot, ráreszelem a sajtot, rálocsolom a ketchupot, teszek rá egy chilit. Sózom, borsozom, beteszem a grillsütőbe.
Amint kész rögtön nekilátok falatozni, sört (Spaten) iszom hozzá.
Tényleg gazdag volt, tele minden finomsággal. Egészségedre!
VálaszTörlésKöszönöm. Örülök, hogy újra látlak nálam.
Törlés