Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2015. december 17., csütörtök
Fehérboros, tejfölös fokhagymakrémleves 2-féle sajttal, snidlinggel megszórva
Fehérboros, tejfölös fokhagymakrémleves 2-féle sajttal, snidlinggel megszórva
Az utolsó adagot ma fogyasztottam el. Ezúttal fokhagymás, olívaolajos pirítóssal gazdagítva, sok borssal. Így is nagyon finom volt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése