Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2015. december 9., szerda
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével és még 13 receptem
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével és még 13 receptem
A
Mindmegette
cikkében karácsonyi menükről ír:
Halászlé és sült pisztráng - tökéletes halas menü karácsonyra
Az írásban van egy link:
lazac
Találatok a
lazac
Kifejezésre
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése