Lángos tenger gyümölcseivel
Hogyan kerül a csizma az asztalra? S a tenger gyümölcsei a lángosra? Hát így. Bár szeretem a klasszikus - tejfölös, sajtos lángost - de most egy kis extrára vágytam. Ez lett belőle. Aki nem fél az újtól, próbálja ki!
Hozzávalók:
- 1 db lángos
- 0,5 gerezd fokhagyma
- 1 tk chili szósz
- 1 ek lazac kaviár majonézes szószban
- 1 tk olajos lazac darabkák
- 2 tk kagyló katalán szószban
- 2 tk kicsi garnéla
- 3 dkg füstölt olajos sprotni(2 db)
- 1 db ringli
- 2 szelet paradicsom
- 2 szelet kígyóuborka
- 1 szál újhagyma zöldjével
- 1 db chili
- só
- őrölt fekete bors
- 1 tk citromlé
Szeletelek a paradicsomból és az uborkából, felkarikázom az újhagymát.
A lángost megmelegítem, rápakolom a hozzávalókat,rászórom az újhagymát, meglocsolom a citrommal, sózom, borsozom. Vörösbort iszom hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése