HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2015. december 16., szerda

Lángos tenger gyümölcseivel

Lángos tenger gyümölcseivel


Hogyan kerül a csizma az asztalra? S a tenger gyümölcsei a lángosra? Hát így. Bár szeretem a klasszikus - tejfölös, sajtos lángost - de most egy kis extrára vágytam.  Ez lett belőle. Aki nem fél az újtól, próbálja ki!

Hozzávalók:

  • 1 db lángos
  • 0,5 gerezd fokhagyma
  • 1 tk chili szósz
  • 1 ek lazac kaviár majonézes szószban
  • 1 tk olajos lazac darabkák 
  • 2 tk kagyló katalán szószban
  • 2 tk kicsi garnéla
  • 3 dkg füstölt olajos sprotni(2 db)
  • 1 db ringli
  • 2 szelet paradicsom
  • 2 szelet kígyóuborka
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • 1 db chili
  • őrölt fekete bors
  • 1 tk citromlé 
Elkészítés:

Szeletelek a paradicsomból és az uborkából, felkarikázom az újhagymát.

A lángost megmelegítem, rápakolom a hozzávalókat,rászórom az újhagymát,  meglocsolom a citrommal, sózom, borsozom. Vörösbort iszom hozzá.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése