Libamájkrémes zöldséges ragúval töltött kaliforniai paprika sajttal megszórva, velesült krumplival
Kedvenceim a töltött ételek.
Hozzávalók:
- 1 db piros kaliforniai
paprika - 1 db sárga kaliforniai paprika
- 1 db libamájkrém (15 dkg)
- 1 db nagy csiperkegomba
- 1 db paradicsom
- 3 db újhagyma zöldjével
- 2 gerezd fokhagyma
- 12 szál snidling
- 1 db chili
- 2 ek ketchup
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt csípős paprika
- kakukkfű
- olíva olaj
- 3 dkg gouda sajt
- 2 db nagyobb burgonya
- 1 db paradicsom
- 2 szál snidling
A paprikákat megskalpolom, a magházat eltávolítom. A csiperke gombát, az újhagymát, a paradicsomot, a snidlinget aprítom. A hozzávalókat beteszem egy keverőtálba, fűszerezem, hozzáadom a ketchupot, belevágom a chilit, összekeverem.
A paprikákat megtöltöm a ragúval, melléteszem a krumplikat, sózom, borsozom, locsolok rá olajat, s beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s 45 percig hőlégkeverésen sütöm.
Lereszelem a sajtot, felvágom a snidlinget, felszeletelem a paradicsomot.
A sajtot rászórom a paprikákra, s grill fokozaton, 200 C fokon 10 percig sütöm.
Tálaláskor szórok a paprikákra és a krumplikra még snidlinget, s rakok a tányérra paradicsomszeleteket, s rá snidlinget.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése