HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2015. december 19., szombat

Libamájkrémes zöldséges ragúval töltött kaliforniai paprika sajttal megszórva, velesült krumplival

Libamájkrémes zöldséges ragúval töltött kaliforniai paprika sajttal megszórva, velesült krumplival


Kedvenceim a töltött ételek.

Hozzávalók:

  • 1 db piros kaliforniai
    paprika
  • 1 db sárga kaliforniai paprika
  • 1 db libamájkrém  (15 dkg)
  • 1 db nagy csiperkegomba
  • 1 db paradicsom
  • 3 db újhagyma zöldjével
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 12 szál snidling
  • 1 db chili
  • 2 ek  ketchup
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős paprika
  • kakukkfű 
  • olíva olaj
  • 3 dkg gouda sajt 
  • 2 db nagyobb burgonya
  • 1 db paradicsom
  • 2 szál snidling
Elkészítés:

A paprikákat megskalpolom, a magházat eltávolítom. A csiperke gombát, az újhagymát, a paradicsomot, a snidlinget aprítom. A hozzávalókat beteszem egy keverőtálba, fűszerezem, hozzáadom a ketchupot, belevágom a chilit, összekeverem.

A paprikákat megtöltöm a ragúval, melléteszem a krumplikat, sózom, borsozom, locsolok rá olajat, s beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s 45 percig hőlégkeverésen sütöm.

Lereszelem a sajtot, felvágom a snidlinget, felszeletelem a paradicsomot.

A sajtot rászórom a paprikákra, s grill fokozaton, 200 C fokon 10 percig sütöm.

Tálaláskor szórok a paprikákra és a krumplikra még snidlinget, s rakok a tányérra paradicsomszeleteket, s rá snidlinget.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése