Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2015. december 5., szombat
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Rántott harcsa majonézes krumplisalátával és ecetes lilahagymával és még öt receptem
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Rántott harcsa majonézes krumplisalátával és ecetes lilahagymával és még öt receptem
A
Mindmegette
egy válogatásában az én 6 receptem is szerepel:
80 recept az ünnepi menühöz - válogatás
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése