HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. szeptember 27., péntek

Sonkás tortellini ketchuppal, chiliszósszal és reszelt sajttal

Sonkás tortellini ketchuppal, chiliszósszal és reszelt sajttal

Hozzávalók:
  • 1 zacskó (25 dkg) sonkás tortellini
  • 1 db hegyes csípős paprika
  • 2 db paradicsom
  • 5 db magnélüli fekete olívabogyó
  • 5 db chilivel töltött zöld olívabogyó
  • 4 db ecetes cseresznye-
    paprika
  • petrezselyemlevél
  • ketchup
  • chiliszósz
  • extraszűz olívaolaj
  • 5 dkg sajt
  • őrölt fekete bors
  • fokhagyma-petrezselyem fűszerkeverék
  • metélőhagyma
  • oregano
  • szárított bazsalikom
Elkészítés:

 A tésztát felteszem főni. Közben a paprikát karikára vágom, a paradicsomot szeletelem, a sajtot lereszelem.

Tálaláskor szedek a tányérra tortellinit, megpakolom a hozzávalókkal, fűszerezem, nyakonöntöm ketchuppal, chiliszósszal, locsolok rá olívaolajat, s szórok rá reszelt sajtot. Középre teszek egy cseresznyepaprikát és petrezselyemlevelet.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése