HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. szeptember 14., szombat

Rántott csirkemáj sütőtökkel, paradicsommal

Rántott csirkemáj sütőtökkel, paradicsommal

Ősziesre fordult az idő, jöjjön akkor az ősz zöldsége a sütőtök.  

Hozzávalók :
  • 30 dkg csirkemáj
  • 0,5 sütőtök
  • 2 db paradicsom
  • 1 db tojás
  • liszt
  • prézli
  • étolaj
  • olívaolaj
  • őrölt feketebors
  • kakukkfű
Elkészítés:

A tököt félbevágom, magjait eltávolítom, egy kis tepsibe rakom, locsolok rá olívaolajat, sózom, borsozom, szórok rá kakukkfűvet, s beteszem a sütőbe.

A májat alaposan megmosom, bepanírozom, s bő olajban kisütöm.

Tálaláskor teszek a tányérra két darab májat, néhány sütőtököt, s szeletelt paradicsomot. Sózom, borsozom.



P.S. A recept bekerült a Hírkereső mai /2013.09.15.) Gasztro Top-jába:
31.- Rántott csirkemáj kakukkfüves sütőtökkel (Mindmegette)
Ma (2013.09.16.) avanzsált: 16. helyre
P.S.1 Újra a Gasztro Top-ban:
Ősziesre fordult az idő, jöjjön akkor az ősz zöldsége, a sütőtök.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése