Rántott pangasius tésztával
Hozzávalók :- 30 dkg pangasius
- 1 szál répa
- 1 db paradicsom
- 1 tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- 1/2 citrom
- 25 dkg rigatoni tészta
- só
- őrölt fekete bors
- petrezselyem
- napraforgó olaj
A citromból vágok két szeletet A répát csíkokra vágom, felteszem főni a tésztát úgyszintén. A petrezselymet aprítom, a paradicsomot szeletelem.
A halszeleteket tenyérnyire vágom, sózom, borsozom facsarok rá citromot, duplán bepanírozom, olajban kisütöm.
Tálaláskor teszek a tányérra két darab halszeletet, tésztát, répát, paradicsomot, szórok a tésztára aprított petrezselymet, sózom, borsozom, s díszítem citromszelettel és petrezselyemlevéllel.
P.S. A recept felkerült a Hírkereső mai (2013.09.06.) Gasztro Top-jára:
11.- Rántott pangasius (Mindmegette)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése