Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2018. január 4., csütörtök
Csirkecomb és baconbe tekert csirke máj velesült krumplival, lila káposztával és sütőtökkel
Csirkecomb és baconbe tekert csirke máj velesült krumplival, lila káposztával és sütőtökkel
Már sok sült csirkecombos receptet tettem fel, ezért most receptet nem írok, de a fotók után találtok néhány linket hasonló finomságokhoz.
Sült csirkecomb sült batátával, sütőtökkel, gombával, borsós rizzsel, céklával és chiliszósszal, valamint yorkshire pudinggal
Sült csirkecomb és krumpli majonézes rántott patisszonnal, kovászos uborkával
Sült csirkecomb zöldségekkel: paradicsommal, paprikával, gombával és újkrumplival
Sült csirkecomb vajas fehérspárgával, koktélparadicsommal és petrezselymes újkrumplival
Csirkecomb és krumpli együtt sütve
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése