HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2018. január 28., vasárnap

Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Tyúkleves grízgaluskával, Gyors bajai halászlé cérnametélttel és Fehérboros zöldspárga-cukkini krémleves

Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Tyúkleves grízgaluskával, Gyors bajai halászlé cérnametélttel és Fehérboros zöldspárga-cukkini krémleves



A Mindmegette facebook-on is megjelent cikkének válogatásában 3 receptem van. A másodiknál 2, aharmadiknál valamennyi csatlakozó recept tőlem van. Mutatom mindegyiket.  
Szerintetek milyen tésztával a legjobb a vasárnapi <3 span=""> HÚSLEVES <3 span=""> ?


Ha szeretnél némi változatosságot vinni a cérnametélt-eperlevél-csigatészta tésztatrióba, itt van három másik, amivel feldobhatod, és tartalmasabbá teheted a leveseket.
mindmegette.hu

Még több levesbetét receptet találsz itt! >>>

Tyúkleves grízgaluskával


Gyors bajai halászlé cérnametélttel



Fehérboros zöldspárga-cukkini krémleves




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése