HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2018. január 27., szombat

Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Cukkinis fasírt petrezselymes újkrumplival, Hagymával sült karaj petrezselymes krumplival, Sertéspörkölt tarhonyával, Sertéscsülök pékné módra hagymaágyon sütve és még 15 receptem

Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Cukkinis fasírt petrezselymes újkrumplival, Hagymával sült karaj petrezselymes krumplival, Sertéspörkölt tarhonyával, Sertéscsülök pékné módra hagymaágyon sütve és még 15 receptem



A Mindmegette facebook-on is megjelent cikkének válogatásában 19 receptem van. Az első négyet mutatom. 
Alacsony zsírtartalma miatt könnyen kiszárad, ha nem vigyázol!


A sertés legnemesebb része ugyanolyan értékes, mint a marhánál a bélszín.
mindmegette.hu
Sertéshúsos receptek >>>

Szűzpecsenye, karaj, tarja, oldalas: a legjobb ételek sertéshúsból - válogatás


Cukkinis fasírt petrezselymes újkrumplival


Hagymával sült karaj petrezselymes krumplival




Sertéspörkölt tarhonyával




Sertéscsülök pékné módra hagymaágyon sütve




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése