Vörösboros bableves csülök főzőlevében főzve zöldségesen, csípős füstölt parasztkolbásszal, tejföllel
A főtt csülök főzőlevét használtam fel a bableveshez. Nagy adagot főztem. Jól bezöldségeltem,fűszereztem, tettem bele csípős füstölt paraszt kolbászt,öntöttem bele egy kevés vörösbort, s tejföllel és magos barna kenyérrel kínáltam. Kivételesen még a feleségemnek és a lányunknak is ízlett, s dicsérte két barátunk is, akik kaptak belőle. Jól csúszott rá a vörösbor is.
Bár ebben a levesben most nem volt csülök, csak az íze, s gomba sem került bele, de az elkészítése hasonló az alábbi linkben szereplő ételhez.
Csülkös, kolbászos, gombás bableves tejfölösen
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése