Kacsacomb vele sült zöldségekkel és vörösboros párolt lila káposztával
A sült kacsacomb felséges étel, egyik kedvencem. Gyakran készítem, lehetőség szerint variálom a köretét, s hol serpenyőben, hol sütőben sütöm. Ezúttal a combot együtt sütöttem a zöldségekkel: krumplival, répával, sütőtökkel, s amíg ezek sültek, elkészült a párolt káposzta is. A krumplit - mint ahogy most is - gyakran héjában sütöm meg, s nem csak az új krumplit.
A fotók alatt van közel egy tucat link sült kacsacombokról, akinek van kedve hozzá, lehet böngészni.
Sült kacsacomb sült krumplival, vörösborban párolt almás káposztával, ribizli james sárgabarack beföttel
Sült kacsacomb vöröskáposztával, almával
Sült kacsacomb krumplipürével, párolt lila káposztával és kiwiwel
Sült kacsacomb hagymás krumplipürével, párolt vörös káposztával, áfonyás sárgabarack befőttel
Sült kacsacomb gombás rizzsel, sült krumplival, répával és lilakáposztával
Kacsacomb sült zöldségekkel
Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival, fehérboros fehérkáposztával, tormával és barackbefőttel
Sült kacsacomb és libamáj zöldségekkel
Sült kacsacomb sült kacsamájjal, párolt vörösboros lila káposztával, rizzsel és sült petrezselymes újkrumplival
Sült kacsacomb párolt káposztával, sárgabarackkal
Sült kacsacomb sült petrezselymes krumplival, párolt lila káposztával, mandarinnal

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése