HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2018. január 18., csütörtök

Kacsacomb vele sült zöldségekkel és vörösboros párolt lila káposztával

Kacsacomb vele sült zöldségekkel és vörösboros párolt lila káposztával


A sült kacsacomb felséges étel, egyik kedvencem. Gyakran készítem, lehetőség szerint variálom a köretét, s hol serpenyőben, hol sütőben sütöm. Ezúttal a combot együtt sütöttem a zöldségekkel: krumplival, répával, sütőtökkel, s amíg ezek sültek, elkészült a párolt káposzta is. A krumplit - mint ahogy most is - gyakran héjában sütöm meg, s nem csak az új krumplit.

A fotók alatt van közel egy tucat link sült kacsacombokról, akinek van kedve hozzá, lehet böngészni.





 

Sült kacsacomb sült krumplival, vörösborban párolt almás káposztával, ribizli james sárgabarack beföttel

Sült kacsacomb vöröskáposztával, almával

Sült kacsacomb krumplipürével, párolt lila káposztával és kiwiwel

Sült kacsacomb hagymás krumplipürével, párolt vörös káposztával, áfonyás sárgabarack befőttel

Sült kacsacomb gombás rizzsel, sült krumplival, répával és lilakáposztával

Kacsacomb sült zöldségekkel

Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival, fehérboros fehérkáposztával, tormával és barackbefőttel

Sült kacsacomb és libamáj zöldségekkel

Sült kacsacomb sült kacsamájjal, párolt vörösboros lila káposztával, rizzsel és sült petrezselymes újkrumplival

Sült kacsacomb párolt káposztával, sárgabarackkal

Sült kacsacomb sült petrezselymes krumplival, párolt lila káposztával, mandarinnal


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése