Vörösboros gulyásleves, krumplival, zöldségekkel, kelbimbóval és kelbimbólevéllel
A blogomra már számos alkalommal tettem fel különböző gulyásleves receptet. A mostani annyiban különbözik az eddigiektől, hogy a zöldségek között volt kelbimbó, sőt a kelbimbó levele is. Ez nem csak íz szempontjából dobta fel a levest, hanem kinézetében is.
Különbözött ez abban is a többiektől, hogy általában marhalábszárból főztem a levest, most viszont került bele nyakhús is. Nem csak ízben adott ez egy pluszt, de az állaga is más volt. Csipetke, vagy nokedli készítésével most nem bajlódtam. A fotók alatt 15 finomság linkjét találjátok.
Korábbi gulyáslevesek:
Vörösboros gulyásleves, krumplival, zöldségekkel és csipetkével
Hamis gulyásleves darált húsból és füstölt kolbásszal, vörösborral
Vörösboros gulyásleves
Vörösboros gulyásleves marhahúsból sok chilivel, tejfölösen
Vörösboros gulyásleves marha lábszárból, csípős parasztkolbásszal, csipetkével, tejfölösen
Vörösboros gulyásleves sok-sok chilivel, zöldséggel, nokedlivel
Gulyásleves sok-sok chilivel
Gulyásleves csipetkével
Gulyásleves
Gulyásleves zöldbabbal, tejföllel - Palócgulyás
Vörösboros debreceni gulyásleves tarhonyával
Vörösboros gulyásleves sok-sok chilivel, zöldséggel, nokedlivel a Gourment Fesztivál alkalmából
Vörösboros gulyásleves marhalábszárból, zöldségesen, csipetkével
Vörösboros marhagulyásleves
És végül egy unicum, ami nem kifejezetten gulyásleves, de ízvilágában közel van hozzá:
Vörösboros tarhonyaleves zöldségesen, baconszalonnával és csípős parasztkolbásszal

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése