Füstölt sertés hátsócsülök főzése
Vettem egy szép 1,4 kg-os hátsó csülköt akciósan. Az elképzelés az volt, hogy megfőzöm, de nem úgy fogyasztom el, hanem megtöltöm és megsütöm. Aztán eszembe jutott egy jobb megoldás. A főzőléből bablevest készítek, a húst pedig egyben megsütöm, s mint brassói csülköt - ami még nincs a blogomon - tálalom.
A csülök főzését itt most nem írom le, arról a fotó után beillesztek egy linket egy korábbi receptemhez. Csupán annyit jegyzek meg, hogy mivel jó nagy darab volt, kb. 2 és fél órát főtt a csülök.
Főtt füstölt sertés hátsócsülök
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése