HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. július 31., hétfő

Virslis lecsó gombapaprikással, krumplival

Virslis lecsó gombapaprikással, krumplival


Lecsó, lecsó, lecsó! És megint csak lecsó számtalan variációban!

Hozzávalók:


  • 50 dkg bogyiszlói paprika
  • 20 dkg vöröshagyma
  • 1 db hegyes zöldpaprika
  • 1 db chilipaprika
  • 25 dkg paradicsom
  • 10 dkg virsli
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprika
  • 25 dkg csiperkegomba
  • tejföl
  • napraforgó olaj
  • 6 db burgonya

Elkészítés:


Egy serpenyőben olajon megpirítom a szalonnát,  megdinsztelem az apróra vágott hagymát, majd rádobom a felszeletelt paprikákat, megszórom a fűszerekkel, hozzáadom a darabolt paradicsomot, beleteszem a felkarikázott virslit.

Közben elkészítem a gombapaprikást és megfőzöm a krumplit. És készen is van a sokadik isteni lecsóm!!!!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése