Bár még jócskán odébb van a lecsó eltevésének az ideje, én augusztusban, de inkább szeptemberben szoktam nagyobb adagot főzni télre, a Mindmegette most jelentette meg a facebook-on is cikkét, melynek válogatásában szerepelnek az én téli lecsó receptjeim is.
Így spájzolj be gyümölcsből-zöldségből télre, avagy házi tartósítási kisokos - első rész!
Itt
a befőzési és lekvárkészítési szezon! Ha a friss nyári gyümölcsöket
télen is szeretnéd élvezni, tartósíts! Megmutatjuk, milyen módszerekkel
érdemes.
mindmegette.hu
RECEPTEK BEFŐZÉSHEZ >>>
Lecsó télre
Tulajdonképpen én kétféle lecsót szoktam főzni, egyet a családnak, s egyet magamnak csípősen. Az alábbiakban ennek megfelelően két linket is adok. Ott a leírás mellett további fotók is láthatók.& Mielőtt bárki felszisszenne, a lecsót általában disznózsírral főzöm, de amikor ez a két befőzés volt, sok libazsír volt a hűtőben. Nem akartam, hogy megavasodjon, ezért kivételesen azt használtam fel. Egy biztos, az ízén nem rontott. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése