HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. október 4., péntek

Rántott harcsa majonézzel, lilahagymás krumplival

Rántott harcsa majonézzel, lilahagymás krumplival

Szeretem a harcsát, egy nemes hal.

 

Hozzávalók:

  • 1 szelet harcsafilé
  • citrom
  • őrölt fekete bors
  • 1 db tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa 
  • majonéz
  • 1 fej lilahagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 6 db újkrumpli
  • ecet
Elkészítés:

 A harcsát hárombavágom, sózom, borsozom, facsarok rá citromot, beteszem a hűtőbe..

A krumplit felteszem főni, a hagymát szeletelem, a fokhagymát kisebb darabokra vágom. A krumplit felkockázom. A hagymát sózom, borsozom, meglocsolom esettel.

A halat bepanírozom, olajban kisütöm.

Tálaláskor a hal mellé teszem a krumplit, s a majonézt, valamint a hagymát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése