A kacsaszárnytő kedvencemmé vált, egy újabb recept.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A kacsaszárnytőket sózom, borsozom, locsolok rá mézet.
Egy tepsit kacsazsírral kikenek, rárakom a kacsaszárnytő darabokat, ezekre is teszek zsírt. Berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe.
A sütőtököt meghámozom, felkockázom, teszek rá kakukkfűvet, locsolok rá olajat és mézet, s megsütöm.
A gombát felszeletelem, a hagymákat aprítom, sózom, borsozom, kevés olajon megdinsztelem.
Kb. 60 perc sütés után - amikor a szárnytők már megpuhultak, s szép színt kaptak - tálalok.
A tányérra rakok egy kacsaszárnytőt, s szedek mellé sütőtököt, gombát és koktélparadicsomot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése