Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2017. január 3., kedd
Receptem a Mindmegette ajánlásával: Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával
Receptem a Mindmegette ajánlásával: Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával
A
Mindmegette
facebook
bejegyzésében az én ételem van. Újévkor a lencse hálás téma, de hogy az én ételemre esett a választás, az hízelgő!
Mindmegette.hu
január 1., 17:00
·
Az a biztos, ha minél több lencsét eszünk a mai napon!
Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával - Mindmegette.hu
mindmegette.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése