Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2017. január 9., hétfő
Receptem a NOSALTY ajánlásával: Vörösboros gulyásleves marhalábszárból csípős parasztkolbásszal
Receptem a NOSALTY ajánlásával: Vörösboros gulyásleves marhalábszárból csípős parasztkolbásszal
A
NOSALTY
cikkében lévő 3 receptből a 2. az enyém.
Végre megkapta elismerését az alföldi gulyás
Vörösboros gulyásleves marhalábszárból csípős parasztkolbásszal
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése