HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. augusztus 21., vasárnap

Pasta gamberi con verdure/Zöldséges Garnéla tésztával

Pasta gamberi con verdure/Zöldséges Garnéla tésztával

Hozzávalók :
  • 25 dkg garnéla
  • 25 dkg tészta/Concigliette Rigatte
  • olíva olaj
  • 1 db paradicsom
  • 5 db koktél paradicsom
  • 1/2  db kápia paprika
  • 1 db hegyes csípős paprika
  • 2 db chili paprika
  • 1/2 répa
  • 1/2 fehér répa
  • chili paprikával töltött olíva bogyó
  • capri bogyó
  • 2 szál újhagyma zöld szárral
  • 1/2 fej fokhagyma
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • chili szósz
  • szója szósz
  • vörös bor
  • petrezselyem
  • fodros petrezselyem
Elkészítés:
A tésztát felteszem sós vízben főni. A paprikákat, zöldségeket karikára vágom, a paradicsomot nyolcadolom, a fokhagymát apróra vágom..
A répát és fehér répát előfőzöm. Egy serpenyőben olíva olajon a répákat megpirítom, hozzáadom a paprikákat, a paradicsomot, az olívabogyókat és a hagymát, fűszerezem. A végén beleteszem a rákokat, beleöntöm a vörös bort, a szószokat és rádobom az apróra vágott petrezselymet. Majd hozzákeverem a tésztát.
Tálaláskor az ételt díszítem fodros petrezselyemmel, koktélparadicsommal és citromszelettel..




    2 megjegyzés:

    1. Ez egy fantasztikusan finom olasz étel, nemhiába az olaszok konyhája igen ízletes.

      VálaszTörlés
    2. Erre most szívesen beneveznék!! Nagyon fincsinek tűnik!!

      VálaszTörlés