Pasta gamberi con verdure/Zöldséges Garnéla tésztával
Hozzávalók :- 25 dkg garnéla
- 25 dkg tészta/Concigliette Rigatte
- olíva olaj
- 1 db paradicsom
- 5 db koktél paradicsom
- 1/2 db kápia paprika
- 1 db hegyes csípős paprika
- 2 db chili paprika
- 1/2 répa
- 1/2 fehér répa
- chili paprikával töltött olíva bogyó
- capri bogyó
- 2 szál újhagyma zöld szárral
- 1/2 fej fokhagyma
- őrölt fekete bors
- őrölt piros paprika
- chili szósz
- szója szósz
- vörös bor
- petrezselyem
- fodros petrezselyem
A tésztát felteszem sós vízben főni. A paprikákat, zöldségeket karikára vágom, a paradicsomot nyolcadolom, a fokhagymát apróra vágom..
A répát és fehér répát előfőzöm. Egy serpenyőben olíva olajon a répákat megpirítom, hozzáadom a paprikákat, a paradicsomot, az olívabogyókat és a hagymát, fűszerezem. A végén beleteszem a rákokat, beleöntöm a vörös bort, a szószokat és rádobom az apróra vágott petrezselymet. Majd hozzákeverem a tésztát.
Tálaláskor az ételt díszítem fodros petrezselyemmel, koktélparadicsommal és citromszelettel..
Ez egy fantasztikusan finom olasz étel, nemhiába az olaszok konyhája igen ízletes.
VálaszTörlésErre most szívesen beneveznék!! Nagyon fincsinek tűnik!!
VálaszTörlés